Wegafsluiting Bruchterweg Hardenberg

Vanwege rioleringswerkzaamheden is de Bruchterweg in Hardenberg in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.  De straat op het kruispunt van de Bruchterweg met de Willebrandt van Oldenburgstraat en de Karel Doormanlaan is opengebroken. Het verkeer wordt omgeleid.

Door de werkzaamheden heeft het verkeer kleine hinder en moet omrijden. Het zijn niet alleen auto’s, maar ook fietsers en voetgangers die hinder ervaren van de opengebroken straat. De Bruchterweg is sinds maandag 17 oktober dicht in beide richtingen. Er liggen allemaal nieuwe rioleringsbuizen klaar. Met het oog op de nieuwbouw aan de Karel Doormanlaan en Bruchterweg is het nu noodzaak voor de gemeente Hardenberg om de riolering goed voor elkaar te hebben.

 

Fietsers moeten afstappen en lopend het kruispunt voorbij, voetgangers kunnen er net langs. In de woonwijk is de Van Oldenburgstraat al sinds 3 oktober afgesloten en zijn diverse voorbereidende werkzaamheden gedaan. Vanaf de Bruchterweg kun je de Van Oldenburgstraat niet in. Ook niet lopend of met de fiets. Het verkeer heeft nog tot en met vrijdag 25 november hinder van de afsluiting. Rond 17.00 uur zal de weg weer vrijgegeven worden.

 

Tekst: Tineke Eilander, Omroep NOOS
Foto’s: Jeroen Eilander, Omroep NOOS 

Bron: Gemeente Hardenberg

Gerelateerde berichten